ALEJA, Ljubljana
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje? Za vas smo zbrali odgovore na vprašanja, s katerimi se naši obiskovalci na nas obračate najpogosteje. Če med njimi ne boste našli odgovora na svoje vprašanje, nas pokličite ali nam pišite – in z veseljem vam bomo odgovorili nanj.

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

Vse na enem mestu

Koliko morajo biti otroci stari, da lahko obiščejo PLANET LOLLIPOP?

PLANET LOLLIPOP je namenjen otrokom od 4 do 10 let. Otroci, mlajši od 4 let, so v PLANET LOLLIPOP prisrčno vabljeni v spremstvu odrasle osebe.

Ali v PLANET LOLLIPOP lahko vstopijo tudi odrasli?

Odrasli lahko v PLANET LOLLIPOP vstopijo kot spremljevalci otrok do 4 let.

Koliko stane obisk PLANETA LOLLIPOP?

Začetna, prva ura: 3,00 €
Vsaka nadaljna ura: 1,50 €

Kaj je treba storiti ob prvem obisku PLANETA LOLLIPOP?

Ko vaš otrok PLANET LOLLIPOP obišče prvič, morate zaradi preverjanja starosti predložiti njegovo osebno izkaznico.

Je vstop v PLANET LOLLIPOP dovoljen s čevlji?

V celotnem PLANETU LOLLIPOP je obvezna uporaba nogavic.

Kdaj je PLANET LOLLIPOP odprt?

PLANET LOLLIPOP lahko obiščete vsak dan, tudi ob nedeljah. Vaše najmlajše pričakujemo od ponedeljka do sobote od 10.00 do 21.00, ob nedeljah pa ob 11.00 do 19.00. Ob nedeljah od 11.00 do 12.00 poteka otroška gledališka predstava, tako da se PLANET LOLLIPOP ob nedeljah za igranje odpre ob 12.30.

POGOSTA VPRAŠANJA GLEDE ROJSTNODNEVNIH ZABAV

Kako rezerviram termin za rojstnodnevno zabavo?

Rezervacije rojstnodnevnih zabav sprejemamo na elektronski naslov: planet-lollipop@aleja.si.

Da bi rojstni dan lahko praznovali na želeni termin, priporočamo, da rezervacijo opravite 3–4 tedne vnaprej. Če želeni termin ne bo na voljo, boste z ekipo PLANETA LOLLIPOP skušali najti primeren nadomestni termin.

Koliko prijateljev lahko moj otrok povabi na rojstnodnevno zabavo?

Vaš otrok na svojo rojstnodnevno zabavo v PLANETU LOLLIPOP lahko povabi največ 11 prijateljev, tako je skupno prisotnih na zabavi 12 otrok.

Koliko stane rojstnodnevna zabava?

Cena rojstnodnevne zabave je 150 € za skupino do 12 otrok (vključno s slavljencem). Zabava traja 2 uri in pol, v ceno pa so vključeni uporaba enega izmed čudovitih prostorov za zabave, animacija in raziskovanje celotnega PLANETA LOLLIPOP. Z veseljem poskrbimo tudi za okusno pogostitev in torto, ki sta na voljo za doplačilo.

Kakšne pogostitve nudite?

Pogostitev in torto lahko za doplačilo poljubno izberete iz naše ponudbe. Hrane in pijače ni dovoljeno prinesti s seboj. Prosimo vas za razumevanje, da se svečk na torti zaradi varnostnih razlogov pri nas žal ne sme prižigati.

Ali moramo za dekoracijo, namizne dodatke, prtičke, jedilni pribor ipd. poskrbeti sami?

Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

Ali rezervirani termin praznovanja lahko prekličem?

Rezervirani termin lahko prekličete, vendar vas zaradi organizacijskih razlogov vljudno prosimo, da to storite najkasneje 1 teden pred terminom praznovanja.

Ali lahko naknadno spremenim izbrane menije za pogostitev?

Naročene menije lahko spremenite še najkasneje dva dneva pred datumom zabave.

alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na Nastavitve piškotkov.
Sprejmem
Vse piškotke
Nujne piškotke
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani in jih v naših sistemih ni mogoče deaktivirati. Potrebni so iz tehničnih razlogov, da se na naši spletni strani lahko izvajajo osnovne funkcije.
Funkcionalne piškotke
Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da lahko merimo njen uspeh in izboljšamo njeno delovanje. Za uporabo spletne strani ti piškotki niso nujno potrebni, kljub temu pa opravljajo pomembne naloge. Brez teh piškotkov funkcije, ki omogočajo optimalno brskanje po naših spletnih straneh, niso več na voljo.
Ciljne piškotke
PLANET LOLLIPOP ima poleg lastnih vsebin na www.planet-lollipop.si vključene tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ko obiščete spletno stran PLANETA LOLLIPOP, ti tretji ponudniki uporabijo piškotke, s katerimi npr. pridobijo informacije, da ste si relevantno vsebino ogledali na eni od spletnih podstrani PLANETA LOLLIPOP. Za nadaljnje informacije o uporabi piškotkov s strani tretjih ponudnikov prosimo obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov, npr. Google Analytics.
Shranite
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem