ALEJA, Ljubljana
Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno odprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
11:00 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo

Lolli Blog

Na našem Lolli blogu najdete ideje za ročno ustvarjanje, ideje za okraske za zabave, ki jih lahko izdelate sami, okusne recepte, izobraževalne igre za otroke in nasvete ter trike za vsakdanje življenje otrok. Pustite se navdihniti in prebrskajte naš barviti svet člankov, ki so jih napisali starši za starše.

Natisnite pobarvanki

Z barvicami pripravljeni, pozor, zdaj! Pobarvanki prenesite, ju natisnite in pustite, da se zabava začne.
alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem