ALEJA, Ljubljana
Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno odprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
11:00 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo

Planet Lollipop Edinstven otroški svet nepozabnih doživetij

PLANET LOLLIPOP predstavlja svet, poln zabave in ustvarjalnosti, v katerem bodo vaši otroci lahko uživali v vsakem vremenu. Medtem ko se boste starši lahko neobremenjeno prepustili nakupovanju, bodo vaši otroci pri nas uživali v aktivnem preživljanju prostega časa.

 

 

Edinstveno notranje otroško igrišče v ALEJI

Nakupovanje v ALEJI predstavlja doživetje za vso družino, saj v notranjem otroškem doživljajskem svetu – PLANETU LOLLIPOP – naše male obiskovalce pričakuje pravi raj za igranje na več kot 500 m². Igralnica je v celoti prilagojena potrebam otrok, oblikovana z ljubeznijo ter opremljena z inovativno opremo iz visokokakovostnih materialov. V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in zabavo naših najmlajših gostov odlično poskrbljeno.

Delovni čas

Ponedeljek–petek:
10:00 – 21:00

Sobota:
10:00 – 21:00

Nedelja:
11:00 – 19:00

Cenik

Začetna ura: 3,00 €
Vsaka nadaljna ura: 1,50 €

 

Otroci, mlajši od 4 let, PLANET LOLLIPOP lahko obiščejo le v spremstvu odrasle osebe.

 

Opozoriti vas želimo, da je treba zaradi preverjanja starosti ob obisku predložiti otrokovo osebno izkaznico. Otroci lahko v igralnico vstopijo le v nogavičkah ali copatih.

 

Najlepša hvala za razumevanje.

 

Pravila uporabe igralnice

Najpomembnejša pravila igranja v PLANETU LOLLIPOP:

 • PLANET LOLLIPOP je namenjen otrokom od 4. do 10. leta starosti.

  Otroci, mlajši od 4 let, lahko Planet Lollipop obiščejo le v spremstvu odrasle osebe.

 • Otroci se v PLANETU LOLLIPOP lahko igrajo do največ 3 zaporedne ure. Skrbnik otroka mora biti v času obiska otroka v PLANETU LOLLIPOP navzoč v nakupovalnem središču in mora biti ves čas dosegljiv, da ga naše osebje po potrebi lahko kontaktira.

 • Iz higienskih razlogov morajo otroci v času obiska PLANETA LOLLIPOP obvezno nositi nogavice.

 • Uporaba PLANETA LOLLIPOP je na lastno odgovornost, PLANET LOLLIPOP ne odgovarja za morebitne poškodbe.

 • Opozoriti želimo na to, da je treba zaradi preverjanja starosti ob obisku PLANETA LOLLIPOP predložiti otrokovo osebno izkaznico.

 • Za dragocene predmete ne prevzemamo nobene odgovornosti.

 • Najlepša hvala za vaše razumevanje.

  Natančnejša navodila za uporabo si lahko preberete tukaj.

Vse na enem mestu

Ekipa PLANETA LOLLIPOP vam je z veseljem na voljo za vsa dodatna vprašanja.

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

Kontakt
 • Rezervacijo rojstnega dne lahko opravite osebno v igralnici PLANETA LOLLIPOP.

  Da bi rojstni dan lahko praznovali na želeni termin, priporočamo, da rezervacijo opravite 3–4 tedne vnaprej. Če želeni termin ne bo na voljo, boste z ekipo PLANETA LOLLIPOP skušali najti primeren nadomestni termin.

 • Vaš otrok na svojo rojstnodnevno zabavo v PLANETU LOLLIPOP lahko povabi največ 11 prijateljev.

 • Cena rojstnodnevne zabave je 150 € za skupino do 12 otrok (vključno s slavljencem). Zabava traja 2 uri in pol, v ceno pa so vključeni uporaba enega izmed čudovitih prostorov za zabave, animacija in raziskovanje celotnega PLANETA LOLLIPOP.

 • Pogostitev si lahko poljubno izberete iz naše ponudbe, medtem, ko si torto lahko prinesete svojo ali pa jo predčasno naročite v kateri izmed naših kavarn. Prav tako vas prosimo za razumevanje, da se svečk na torti, zaradi varnostnih razlogov, pri nas žal ne sme prižigati.

 • Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

 • Rezervirani termin lahko prekličete, vendar vas zaradi organizacijskih razlogov vljudno prosimo, da to storite najkasneje 1 teden pred terminom praznovanja.

 • Naročene menije lahko spremenite še najkasneje dva dneva pred datumom zabave.

alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem