ALEJA, Ljubljana
Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno odprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo

Kontakt

Planet LOLLIPOP v ALEJI

ALEJA nakupovalno središče d.o.o.
Rakuševa ulica 1 | 1000 Ljubljana

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

 

PLANET LOLLIPOP, edinstven svet za praznovanje rojstnega dne!

– trije čudoviti prostori za praznovanje

– odlična 2 in pol urna animacija za nepozaben rojstni dan

– za 12 otrok (vključno s slavljencem)

– raziskovanje vseh kotičkov PLANETA LOLLIPOP

– tatooji za vse povabljence

– skupinska fotografija za slavljenca

– okusni meniji (z doplačilom)

 

Izbirate lahko med štirimi tematskimi praznovanji:

1. HAPPY – Soba pobega

Dobrodošli v svetu skrivnosti in ugank! Naša soba pobega je izjemno vznemirljiva izkušnja, kjer boste postali pravi raziskovalci. Skupaj z vašo ekipo boste iskali namige, uganke, in skrite predmete. Ali ste dovolj spretni za rešitev nalog v omejenem času? Skupaj se podajte na to neverjetno pustolovščino in odkrijte, ali ste kos izzivu sobe pobega!

2. LOLA – Detektivska pustolovščina

Pripravite se na nepozabno pustolovščino! Na tej zabavi otroci postanejo pravi detektivi. Sledijo namigom, razrešujejo skrivnosti in razkrivajo uganko za uganko. Skriti zaklad ali izgubljeni predmeti ne bodo varni pred njihovimi očmi, saj bodo uporabili svoje detektivske spretnosti in razgibane možgančke. Razburljive igre, skrivni agenti in veliko smeha bodo vodili otroke skozi nepozabno doživetje, ki ga ne bodo pozabili.

3. IDA – Super heroji

Čas je, da se za en dan preobrazimo v prave heroje. Svoje herojske moči bomo preizkusili v različnih nalogah, ki super junake pripravijo na akcijo. Preverili bomo, kako spretni in previdni ste, kako dobro znate sodelovati, ter kako hitro lahko rešite naloge, ki so pred vami. Na koncu boste kot pravi super junaki pripravljeni, da rešite svet!

4. ED – Disco karaoke party

Ugasnemo luči, prižgemo disko kroglo, vklopimo glasbo ter si nadenemo najljubše modne dodatke – in že smo pripravljeni na pravi plesni disko žur! Na plesišču se bomo preizkusili v različnih plesnih igrah in zaplesali in zapeli na vaše najljubše pesmi. Le še dobro se ogrejemo, si zamislimo svoje glasbene želje in že lahko stopimo na plesišče.

 

Cena rojstnodnevne zabave je 150 €.

Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

Za vsa nadaljnja vprašanja vam je ekipa PLANETA LOLLIPOP z veseljem na voljo.

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem