ALEJA, Ljubljana
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Kontakt
Planet LOLLIPOP v ALEJI

ALEJA nakupovalno središče d.o.o.
Rakuševa ulica 1 | 1000 Ljubljana

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

 

PLANET LOLLIPOP, edinstven svet za praznovanje rojstnega dne!

– trije čudoviti prostori za praznovanje

– odlična 2 in pol urna animacija za nepozaben rojstni dan

– za 12 otrok (vključno s slavljencem)

– raziskovanje vseh kotičkov PLANETA LOLLIPOP

– tatooji za vse povabljence

– skupinska fotografija za slavljenca

– okusni meniji (z doplačilom)

 

Izbirate lahko med štirimi tematskimi praznovanji:

1. HAPPY – Soba pobega

Dobrodošli v svetu skrivnosti in ugank! Naša soba pobega je izjemno vznemirljiva izkušnja, kjer boste postali pravi raziskovalci. Skupaj z vašo ekipo boste iskali namige, uganke, in skrite predmete. Ali ste dovolj spretni za rešitev nalog v omejenem času? Skupaj se podajte na to neverjetno pustolovščino in odkrijte, ali ste kos izzivu sobe pobega!

2. LOLA – Detektivska pustolovščina

Pripravite se na nepozabno pustolovščino! Na tej zabavi otroci postanejo pravi detektivi. Sledijo namigom, razrešujejo skrivnosti in razkrivajo uganko za uganko. Skriti zaklad ali izgubljeni predmeti ne bodo varni pred njihovimi očmi, saj bodo uporabili svoje detektivske spretnosti in razgibane možgančke. Razburljive igre, skrivni agenti in veliko smeha bodo vodili otroke skozi nepozabno doživetje, ki ga ne bodo pozabili.

3. IDA – Super heroji

Čas je, da se za en dan preobrazimo v prave heroje. Svoje herojske moči bomo preizkusili v različnih nalogah, ki super junake pripravijo na akcijo. Preverili bomo, kako spretni in previdni ste, kako dobro znate sodelovati, ter kako hitro lahko rešite naloge, ki so pred vami. Na koncu boste kot pravi super junaki pripravljeni, da rešite svet!

4. ED – Disco karaoke party

Ugasnemo luči, prižgemo disko kroglo, vklopimo glasbo ter si nadenemo najljubše modne dodatke – in že smo pripravljeni na pravi plesni disko žur! Na plesišču se bomo preizkusili v različnih plesnih igrah in zaplesali in zapeli na vaše najljubše pesmi. Le še dobro se ogrejemo, si zamislimo svoje glasbene želje in že lahko stopimo na plesišče.

 

Cena rojstnodnevne zabave je 150 €.

Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

Za vsa nadaljnja vprašanja vam je ekipa PLANETA LOLLIPOP z veseljem na voljo.

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na Nastavitve piškotkov.
Sprejmem
Vse piškotke
Nujne piškotke
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani in jih v naših sistemih ni mogoče deaktivirati. Potrebni so iz tehničnih razlogov, da se na naši spletni strani lahko izvajajo osnovne funkcije.
Funkcionalne piškotke
Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da lahko merimo njen uspeh in izboljšamo njeno delovanje. Za uporabo spletne strani ti piškotki niso nujno potrebni, kljub temu pa opravljajo pomembne naloge. Brez teh piškotkov funkcije, ki omogočajo optimalno brskanje po naših spletnih straneh, niso več na voljo.
Ciljne piškotke
PLANET LOLLIPOP ima poleg lastnih vsebin na www.planet-lollipop.si vključene tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ko obiščete spletno stran PLANETA LOLLIPOP, ti tretji ponudniki uporabijo piškotke, s katerimi npr. pridobijo informacije, da ste si relevantno vsebino ogledali na eni od spletnih podstrani PLANETA LOLLIPOP. Za nadaljnje informacije o uporabi piškotkov s strani tretjih ponudnikov prosimo obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov, npr. Google Analytics.
Shranite
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem