ALEJA, Ljubljana
Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno odprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
11:00 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo

Najboljša zabava v mestu

Če razmišljate o otroški rojstnodnevni zabavi, je PLANET LOLLIPOP pravi naslov za vas. Otroci, stari od 5 do 10 let, bodo v našem edinstvenem svetu nepozabnih doživetij neznansko uživali. Na voljo so vam trije čudoviti prostori za praznovanje in odlična animacija za nepozaben rojstni dan. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na naš e-naslov: planet-lollipop@aleja.si, medtem, ko samo rezervacijo opravite osebno v igralnici PLANET LOLLIPOP.

 

Kaj zajema PRAZNOVANJE rojstnega dne v PLANETU LOLLIPOP:

 • 2,5-urna uporaba ene izmed čudovitih sob za rojstnodnevno praznovanje – poleg tega pa raziskovanje vseh kotičkov PLANETA LOLLIPOP

 • Odlične tematske rojstnodnevne zabave za vsak okus, z okrasitvijo in zabavnimi igrami

 • Animacija s strani naših prijaznih in strokovno usposobljenih sodelavk in sodelavcev

 • Okusni meniji (za doplačilo)

 • Tatuji za vse povabljence

 • Skupinska fotografija za slavljenca

   

  Cena rojstnodnevne zabave je 150 €, slavljenec pa na praznovanje lahko povabi največ 11 prijateljev, kar skupaj nanese 12 prisotnih otrok na zabavi.

   

  Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

Praznovanja otroških rojstnih dni v PLANETU LOLLIPOP

Vse na enem mestu

Za vsa nadaljnja vprašanja vam je ekipa PLANETA LOLLIPOP z veseljem na voljo.

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

Kontakt
 • Rezervacijo rojstnega dne lahko opravite osebno v igralnici PLANETA LOLLIPOP.

  Da bi rojstni dan lahko praznovali na želeni termin, priporočamo, da rezervacijo opravite 3–4 tedne vnaprej. Če želeni termin ne bo na voljo, boste z ekipo PLANETA LOLLIPOP skušali najti primeren nadomestni termin.

 • Vaš otrok na svojo rojstnodnevno zabavo v PLANETU LOLLIPOP lahko povabi največ 11 prijateljev.

 • Cena rojstnodnevne zabave je 150 € za skupino do 12 otrok (vključno s slavljencem). Zabava traja 2 uri in pol, v ceno pa so vključeni uporaba enega izmed čudovitih prostorov za zabave, animacija in raziskovanje celotnega PLANETA LOLLIPOP.

 • Pogostitev si lahko poljubno izberete iz naše ponudbe, medtem, ko si torto lahko prinesete svojo ali pa jo predčasno naročite v kateri izmed naših kavarn. Prav tako vas prosimo za razumevanje, da se svečk na torti, zaradi varnostnih razlogov, pri nas žal ne sme prižigati.

 • Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

 • Rezervirani termin lahko prekličete, vendar vas zaradi organizacijskih razlogov vljudno prosimo, da to storite najkasneje 1 teden pred terminom praznovanja.

 • Naročene menije lahko spremenite še najkasneje dva dneva pred datumom zabave.

alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem