ALEJA, Ljubljana
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo

Najboljša zabava v mestu

Če razmišljate o otroški rojstnodnevni zabavi, je PLANET LOLLIPOP pravi naslov za vas. Otroci, stari od 5 do 10 let, bodo v našem edinstvenem svetu nepozabnih doživetij neznansko uživali. Na voljo so vam trije čudoviti prostori za praznovanje in odlična animacija za nepozaben rojstni dan. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na naš e-naslov: planet-lollipop@aleja.si, medtem, ko samo rezervacijo opravite pri vhodu v igralnico PLANETA LOLLIPOP.

 

Kaj zajema PRAZNOVANJE rojstnega dne v PLANETU LOLLIPOP:

 • 2,5-urna uporaba ene izmed čudovitih sob za rojstnodnevno praznovanje – poleg tega pa raziskovanje vseh kotičkov PLANETA LOLLIPOP

 • Odličene tematske rojstnodnevne zabave za vsak okus, z okrasitvijo in zabavnimi igrami

 • Animacija s strani naših prijaznih in strokovno usposobljenih sodelavk in sodelavcev

 • Okusni meniji (za doplačilo)

 • Tatooji za vse povabljence

 • Skupinska fotografija za slavljenca

   

  Cena rojstnodnevne zabave je 150 €, slavljenec pa na praznovanje lahko povabi največ 11 prijateljev, kar skupaj nanese 12 prisotnih otrok na zabavi.

   

  Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

Praznovanja otroških rojstnih dni v PLANETU LOLLIPOP

Vse na enem mestu

Za vsa nadaljnja vprašanja vam je ekipa PLANETA LOLLIPOP z veseljem na voljo.

Telefon:  + 386 1 518 49 07

E-pošta: planet-lollipop@aleja.si

Kontakt
Kako rezerviram termin za rojstnodnevno zabavo?

Rezervacijo rojstnega dne lahko opravite pri vhodu v igralnico PLANETA LOLLIPOP. Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo na e-naslovu: planet-lollipop@aleja.si.

Da bi rojstni dan lahko praznovali na želeni termin, priporočamo, da rezervacijo opravite 3–4 tedne vnaprej. Če želeni termin ne bo na voljo, boste z ekipo PLANETA LOLLIPOP skušali najti primeren nadomestni termin.

Koliko prijateljev lahko moj otrok povabi na rojstnodnevno zabavo?

Vaš otrok na svojo rojstnodnevno zabavo v PLANETU LOLLIPOP lahko povabi največ 11 prijateljev.

Koliko stane rojstnodnevna zabava?

Cena rojstnodnevne zabave je 150 € za skupino do 12 otrok (vključno s slavljencem). Zabava traja 2 uri in pol, v ceno pa so vključeni uporaba enega izmed čudovitih prostorov za zabave, animacija in raziskovanje celotnega PLANETA LOLLIPOP.

Kakšne pogostitve nudite?

Pogostitev si lahko poljubno izberete iz naše ponudbe, medtem, ko si torto lahko prinesete svojo ali pa jo predčasno naročite v kateri izmed naših kavarn. Prav tako vas prosimo za razumevanje, da se svečk na torti, zaradi varnostnih razlogov, pri nas žal ne sme prižigati.

Ali moramo za dekoracijo, namizne dodatke, prtičke, jedilni pribor ipd. poskrbeti sami?

Rojstnodnevni kotički v PLANETU LOLLIPOP so opremljeni z vsem priborom in dekoracijo.

Ali rezervirani termin praznovanja lahko prekličem?

Rezervirani termin lahko prekličete, vendar vas zaradi organizacijskih razlogov vljudno prosimo, da to storite najkasneje 1 teden pred terminom praznovanja.

Ali lahko naknadno spremenim izbrane menije za pogostitev?

Naročene menije lahko spremenite še najkasneje dva dneva pred datumom zabave.

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo!

Vsak izmed treh edinstvenih kotičkov za zabavo nudi prostor za praznovanja največ 12 otrokom. Izjemen animacijski program in prvovrstna oprema zagotavljata zabavo brez primere!

alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na Nastavitve piškotkov.
Sprejmem
Vse piškotke
Nujne piškotke
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani in jih v naših sistemih ni mogoče deaktivirati. Potrebni so iz tehničnih razlogov, da se na naši spletni strani lahko izvajajo osnovne funkcije.
Funkcionalne piškotke
Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da lahko merimo njen uspeh in izboljšamo njeno delovanje. Za uporabo spletne strani ti piškotki niso nujno potrebni, kljub temu pa opravljajo pomembne naloge. Brez teh piškotkov funkcije, ki omogočajo optimalno brskanje po naših spletnih straneh, niso več na voljo.
Ciljne piškotke
PLANET LOLLIPOP ima poleg lastnih vsebin na www.planet-lollipop.si vključene tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ko obiščete spletno stran PLANETA LOLLIPOP, ti tretji ponudniki uporabijo piškotke, s katerimi npr. pridobijo informacije, da ste si relevantno vsebino ogledali na eni od spletnih podstrani PLANETA LOLLIPOP. Za nadaljnje informacije o uporabi piškotkov s strani tretjih ponudnikov prosimo obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov, npr. Google Analytics.
Shranite
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem