ALEJA, Ljubljana
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
3 otroške knjige, ki bi jih morali imeti na polici
Sprostitev, Učenje
3 otroške knjige, ki bi jih morali imeti na polici
Die kleine Botin, 13.01.2020

Večina otrok je navdušena nad gledanjem knjig, poslušanjem zgodbic iz knjig in ko pridejo v šolo, jih tudi sami radi odkrivajo in prebirajo! To ljubezen do knjig bi vsekakor morali podpirati. Tukaj vam predstavljamo tri najlepše otroške knjige.

Mali jaz sem jaz, Jungbrunnen

Otroška knjižna klasika avtorice Mire Lobe ne sme manjkati v nobeni otroški sobi. Otroci od približno 3 let radi poslušajo čudovite rime.
Majhni »Jaz sem jaz« išče svojo identiteto, ker ga žaba na travniku vpraša, kdo je. Ne zna odgovoriti na vprašanje in sprašuje različne živali, ki jih sreča.
Dejansko spoznanje nato pride samo od sebe: »Jaz sem jaz«.
Knjiga, ki je izšla že leta 1972, je pogosto na voljo tudi v vrtcih in malčkom pomaga prepoznati in ceniti svojo identiteto ter »raznolikost«.
Knjiga vsebuje tudi navodila za izdelavo svojega lastnega »Jaz sem jaz« – majhnega spremljevalca in mehkega ljubkega prijatelja, narejenega iz ostankov tkanine in vate.

Vse o gasilski enoti iz serije »WiesoWeshalbWarum« založbe Ravensburger

Tako kot nad vsemi reševalnimi vozili so otroci navdušeni tudi nad gasilci in med branjem na glas je odkrivanje sveta reševalcev zares napeto.
Tako kot iz vseh knjig iz znane serije WWW založbe Ravensburger se tudi tukaj otroci o tej temi veliko naučijo. Prave poljudnoznanstvene knjige priporočamo od približno 4. leta dalje.
Majhne zaklopke, drsniki in okna, ki jih je mogoče odpreti na stabilnih kartonskih straneh, naredijo izkušnjo branja še bolj zanimivo. Kratka besedila in odlomki z resničnimi, življenjskimi dejstvi in lepimi, natančnimi ilustracijami naredijo branje, prebiranje in gledanje še bolj zabavno.

Smeti – Vse o najbolj moteči stvari na svetu, Beltz in Gelberg

Popolnoma nova in najsodobnejša knjiga o smeteh vso družino seznani s tematiko odpadkov in onesnaževanja. Trošenje stvari, ločevanje odpadkov, posebni odpadki in recikliranje so jasno razloženi. Kljub zelo zapleteni temi knjiga uspeva z malo besedila in navdušuje s čudovitimi, pronicljivimi ilustracijami.
Prihodnost našega sveta je v veliki meri odvisna od tega, kako ravnamo s smetmi in ali nam lahko uspe, da jih pridelamo čim manj. – Še pomembnejše je ozaveščanje predšolskih otrok o tem, čemu se lahko izognemo in kaj lahko ponovno uporabimo. Tematika o smeteh zadeva vso družino.

Die kleine Botin
Die kleine Botin
Daniela’s blog, diekleinebotin.at, has been all about family since she started it in 2012. The focus is on topics such as DIY, sustainability in action and mindful parenting. In addition to simple recipes and practical leisure tips, readers can always take a look at on-trend products and interesting posts too.
alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na Nastavitve piškotkov.
Sprejmem
Vse piškotke
Nujne piškotke
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani in jih v naših sistemih ni mogoče deaktivirati. Potrebni so iz tehničnih razlogov, da se na naši spletni strani lahko izvajajo osnovne funkcije.
Funkcionalne piškotke
Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da lahko merimo njen uspeh in izboljšamo njeno delovanje. Za uporabo spletne strani ti piškotki niso nujno potrebni, kljub temu pa opravljajo pomembne naloge. Brez teh piškotkov funkcije, ki omogočajo optimalno brskanje po naših spletnih straneh, niso več na voljo.
Ciljne piškotke
PLANET LOLLIPOP ima poleg lastnih vsebin na www.planet-lollipop.si vključene tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ko obiščete spletno stran PLANETA LOLLIPOP, ti tretji ponudniki uporabijo piškotke, s katerimi npr. pridobijo informacije, da ste si relevantno vsebino ogledali na eni od spletnih podstrani PLANETA LOLLIPOP. Za nadaljnje informacije o uporabi piškotkov s strani tretjih ponudnikov prosimo obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov, npr. Google Analytics.
Shranite
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem