ALEJA, Ljubljana
Trenutno odprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno odprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Naše najljubše igrače
Igra, Naredite sami
Naše najljubše igrače
Mother’s finest, 04.02.2020

Kaj podariti otroku za rojstni dan in katere igrače so resnično smiselne in jih lahko prenašate z otroka na otroka? Prisegamo na klasične igrače, kot so punčke, lepe lesene igrače, otroška kuhinja ali trgovina. Z njimi spodbujamo ustvarjalnost, poleg tega pa podpirajo skupno igranje in sodelovanje med otroki ali starši in otrokom. Najboljše pri tem: kot se je izkazalo pri nas, lahko v njih uživate več let. To so najljubše igrače, ki jih imamo že dolgo in s katerimi se moja hči rada igra.

1 Lesene igrače

Neobčutljive, trpežne in trajnostne – to so le nekatere prednosti lesenih igrač. Obožujemo tudi igrače, ki so vsestranske. Takšen univerzalni genij je na primer pisana mavrica iz lesa. Ne samo, da je videti kot okras in da lahko z njo polepšate vsako otroško polico, lahko jo uporabite tudi kot ograjo za živali ali kot hišo za figurice Playmobila ali pa jo postavite kot visok stolp, ki ga lahko razstavite in ponovno sestavite. Z njo ima vaša domišljija prosto pot.

2 Punčke

Različne punčke – dojenčki ter punčke iz cunj – z vozičkom, posteljico in nosilno torbico za punčke v otroški sobi ne smejo manjkati. Skrbimo zanje, jih previjamo, hranimo, preoblačimo in nosimo. In punčke niso primerne samo za deklice! Tudi moji fantje so se igrali s punčkami in to bi bilo treba spodbujati!

3 Otroška kuhinja

 

Klasika v otroški sobi in pri nas že dolgo let prava uspešnica. Tu moja hči kuha testenine ter postreže kavo in zelo rada poskrbim, da ima ustrezno opremo. Na voljo je vse več posod, loncev in zabavnih dodatkov za male kuharske mojstre. Kdor želi, lahko kuhinjo nekoliko popestri in ji da individualni pridih! Ročaje naše otroške kuhinje sem zamenjala z ročaji blagovne znamke Ikea in ji s pisanimi barvami dala nov videz. Kako sem to storila, lahko preberete tukaj.

4 Trgovina

Moja hči obožuje svojo kombinacijo kuhinje, prodajalne sladoleda in trgovine. Tukaj se lahko igra kavarno, restavracijo in supermarket. Prodaja peciva, sadje in zelenjavo, svežo ribo, pa tudi torte, piškote in makrone. Med vikendom moramo vedno nakupovati in seveda plačati na blagajni.

Mother’s finest
Mother’s finest
alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na Nastavitve piškotkov.
Sprejmem
Vse piškotke
Nujne piškotke
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani in jih v naših sistemih ni mogoče deaktivirati. Potrebni so iz tehničnih razlogov, da se na naši spletni strani lahko izvajajo osnovne funkcije.
Funkcionalne piškotke
Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da lahko merimo njen uspeh in izboljšamo njeno delovanje. Za uporabo spletne strani ti piškotki niso nujno potrebni, kljub temu pa opravljajo pomembne naloge. Brez teh piškotkov funkcije, ki omogočajo optimalno brskanje po naših spletnih straneh, niso več na voljo.
Ciljne piškotke
PLANET LOLLIPOP ima poleg lastnih vsebin na www.planet-lollipop.si vključene tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ko obiščete spletno stran PLANETA LOLLIPOP, ti tretji ponudniki uporabijo piškotke, s katerimi npr. pridobijo informacije, da ste si relevantno vsebino ogledali na eni od spletnih podstrani PLANETA LOLLIPOP. Za nadaljnje informacije o uporabi piškotkov s strani tretjih ponudnikov prosimo obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov, npr. Google Analytics.
Shranite
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem