ALEJA, Ljubljana
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Trenutno zaprto
Delovni čas
Ponedeljek–petek
10:00 – 21:00

Sobota
10:00 – 21:00

Nedelja
12:30 – 19:00

Rezervirajte rojstnodnevno zabavo
Okraski za zabave, ki jih lahko naredite sami – 6 preprostih idej za vsako zabavo
Naredite sami, Zabava
Okraski za zabave, ki jih lahko naredite sami – 6 preprostih idej za vsako zabavo
Die kleine Botin, 13.01.2020

Otroci imajo radi zabave – ne glede na to, ali gre za rojstni dan ali samo, da povabijo svoje najboljše prijatelje. Vedno obstaja razlog za praznovanje! Okraski za zabave so običajno zelo pisani in ne ravno poceni – zato jih naredite sami!

Konfeti

Barvni papir, stare revije in letaki so kot nalašč za hitro in poceni izdelavo konfetov.
Idealen je tudi običajni luknjač. Papir štirikrat ali petkrat zložite in ga luknjajte z luknjačem!
Ekološki namig: jeseni lahko to naredite s posušenimi, pisanimi drevesnimi listi!

Girlanda

Trikotne ali kvadratne zastavice lahko hitro naredite iz stare knjige. Izrežite strani po želji in jih po želji pobarvajte, opremite z napisom ali žigosajte ter nalepite na volneno nit.

Če so vam všeč bolj nežne girlande, lahko na volneno nitko nalepite okrogle nalepke. Odpadki volne so kot nalašč za izdelovanje resic.

Volno preprosto zavijte okoli roke od 20- do 30-krat, jo previdno odstranite in zavežite na vrhu. Odrežite rese na dnu in jih malo obrežite.

Pahljačaste zvezde

Za izdelovanje pahljačastih zvezdic sta odpadni papir in barvni papir z motivi kot nalašč. Papir (min. A4) zložite kot harmoniko in na sredini zavežite. Zvežite po 2 »harmoniki« skupaj in jih obesite z vrvico.

Darilne vrečke

Običajne vrečke za kruh ali papirnate vrečke z vzorcem lahko odtisnemo z imeni otrok. Tako je priprava zelo osebna, vsako ime je oblikovano črko za črko z veliko predanosti.

Rože nabirajte sami

Hitro na svež zrak, preden se začne zabava!
S seboj prinesite nekaj pisanih cvetlic, ki jih naberete ob robu gozda – kar je na mizi videti še posebno lepo. Če želite, lahko na zabavi iz njih izdelate tudi rožne venčke.

Fantazijske veje

Nekaj preprostih, golih vej je popolnih: S pompomi ali nekaj filca lahko izdelate pravljične, barvite in čudovite dekoracije, ki ustrezajo tematiki zabave.
Če želite narediti prave obeske, lahko vsak otrok, ki pride na obisk, obesek kot spominek odnese domov.

Die kleine Botin
Die kleine Botin
Daniela’s blog, diekleinebotin.at, has been all about family since she started it in 2012. The focus is on topics such as DIY, sustainability in action and mindful parenting. In addition to simple recipes and practical leisure tips, readers can always take a look at on-trend products and interesting posts too.
alt
Naša maskota HAPPY obožuje slastne piškotke, prav tako pa jih imamo radi tudi mi. Zaradi tega na tej spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih lahko spremljamo brskanje naših obiskovalcev in jim omogočamo najboljše možne storitve. Več informacij o piškotkih in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o varstvu podatkov. S klikom na »Sprejmem« se strinjate z uporabo piškotkov in z njimi povezano obdelavo vaših osebnih podatkov. Nastavitve lahko spremenite kadar koli, tako da na naši spletni strani spodaj ali v nadaljevanju kliknete na Nastavitve piškotkov.
Sprejmem
Vse piškotke
Nujne piškotke
Ti piškotki so potrebni za delovanje naše spletne strani in jih v naših sistemih ni mogoče deaktivirati. Potrebni so iz tehničnih razlogov, da se na naši spletni strani lahko izvajajo osnovne funkcije.
Funkcionalne piškotke
Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletne strani, da lahko merimo njen uspeh in izboljšamo njeno delovanje. Za uporabo spletne strani ti piškotki niso nujno potrebni, kljub temu pa opravljajo pomembne naloge. Brez teh piškotkov funkcije, ki omogočajo optimalno brskanje po naših spletnih straneh, niso več na voljo.
Ciljne piškotke
PLANET LOLLIPOP ima poleg lastnih vsebin na www.planet-lollipop.si vključene tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ko obiščete spletno stran PLANETA LOLLIPOP, ti tretji ponudniki uporabijo piškotke, s katerimi npr. pridobijo informacije, da ste si relevantno vsebino ogledali na eni od spletnih podstrani PLANETA LOLLIPOP. Za nadaljnje informacije o uporabi piškotkov s strani tretjih ponudnikov prosimo obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov, npr. Google Analytics.
Shranite
ZASTAREL BRSKALNIK
Vaš brskalnik je zastarel. Posodobite ga na najnovejšo verzijo ali pa ga za več varnosti, hitrejše delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo pri ogledu naše spletni strani zamenjajte.
Razumem